Serviciile noastre

Cardul te reprezinta in fata clientilor tai, este oglinda afacerii pe care o detii. Cardul de fidelitate este atat o carte de vizita cat si o reclama in acelasi timp, care va fi mereu la vedere in portmoneul clientului tai. Suntem constienti de existenta unei lipse de echilibru dintre promisiunea acordata de cele mai multe companii si rezultatul final. Astfel, ne propunem ca prim obiectiv acela de a oferi servicii de top – de la prima interactiune pana la predarea produsului final.

Productie de carduri

 Imprimam cardurile la o calitate de min. 1200 dpi, color pe ambele fete cu datele variabile specificate de tine, cu echipamente si cerneluri speciale pentru imprimarea cardurilor PVC rezultand culori vivide care rezista la zgarieturi si la apa.

Design grafic

Daca timpul nu iti permite crearea designului cardului sau nu ai personal calificat care va creeze un design profesionist, echipa noastra iti sta la dispozitie cu mare drag in concepera graficii conform cerintelor si nevoilor tale.

Mostre gratuite

Iti stam la dispozitie cu mostre de carduri fabricate in atelierele noastre, sau la cerere iti putem realiza mostre cu designul cardului tau, astfel te vei convinge de calitatea acestora si vei sti exact cum vor arata cardurile tale.

De ce să ne alegi pe noi?

Zi de zi realizăm carduri pentru clienți din intreaga lume. Experiența acumulată în producția și personalizarea de carduri ne-a permis să dezvoltăm un portofoliu extins de soluții și servicii. În plus de asta la fiecare comandă te vom surprinde cu un cadou la alegere!

Cadou garantat

Experiență în domeniu

Livrare rapidă

Designuri unice

Performanță 5*

Suport clienți

Mostre carduri cardtech

Set de mostre gratuite

Dorești să te convingi de calitatea cardurilor noastre? Solicită un set de mostre gratuite, iar noi îți garantăm că vei rămâne plăcut impresionat de culorile vivide și calitatea cardurilor noastre!